vrijdag 15 maart 2013

Twee honden vechten op TV, de derde lacht mee

Genee vs. Derksen

Ook wel  bekend als "pedante lul" tegen "arrogante kwal". Derksen gebruikte de eerste kwalificatie over Genee. Derksen  kreeg de tweede benaming mee van diverse lezers en kijkers.

Donderdag "ontspoorde" hun TV programma lichtelijk, toen Derksen wegliep nadat hij boos was geworden op Wilfred en hem betichtte van het onderuit halen van zijn blad VI en het ondermijnen van twee redacteuren van hetzelfde blad.

Hoewel sommigen menen dat alles in scene is gezet, kan ik me goed voorstellen dat de twee een zakelijke relatie hebben, en zich tegelijk enorm aan elkaar kunnen storen. Beide heren hebben een eigen mening, zijn ijdel op hun eigen manier (Genee qua uiterlijk, Derksen qua innerlijk) en hebben qua interesse maar 1 raakvlak: voetbal.

Ondanks de knallende ruzie van maandagavond, schuift Johan Derksen vrijdag gewoon weer aan bij Voetbal International, maar wel met frisse tegenzin. Ik heb net mijn contract voor vier jaar verlengd, dus ik heb niet zoveel keus', verklaarde Derksen vrijdagmorgen op Radio Rijnmond.

Johan Derksen had vanochtend nog niet de behoefte om de telefoon te pakken en het uit te praten met Wilfred Genee. 'Genee is gewoon een pedante lul', aldus Johan Derksen die ook van de directie van RTL eist dat Wilfred Genee stopt met het afkraken van zijn Voetbal International redacteuren. 'Het is namelijk niet de Wilfred Genee show', zegt Derksen.

Het blad Voetbal International bracht onlangs berichten over gesjoemel met cijfers bij SC Heerenveen naar buiten. Genee kwam op tv met andere details over de club. Daarover ontstond donderdag een heftige discussie. Het was de zoveelste keer dat Johan Derksen en Wilfred Genee elkaar publiekelijk in de haren vlogen.

En Gijp?

Rene van der Gijp bleef zoals gewoonlijk uiterlijk onbewogen en kon er op TV om lachen. De man die helemaal niet van ruzie houdt, probeert zich er niet druk om te maken en kiest wijselijk geen partij.

In ieder geval belooft de volgende uitzending van Voetbal International hoge kijkcijfers. Met of zonder Derksen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten